Shqiptarët ‘hakmerren’ ndaj patronazhistëve, u bëjnë të papriturën: “Spiunë të moderuar”

Shumë qytetarë shqiptarë kanë vendosur të hakmerren ndaj patronazhistëve të tyre, pas publikimit të të dhënave personale.

Nëpër disa lagje, në shtylla, mure, hyrje pallatesh apo edhe në vende të tjera publike, qytetarët kanë publikuar disa lista me emra e mbiemra.


Në këto lista, ata kanë vendosur identitetet e patronazhistëve, duke i quajtur ata “Spiunë të moderuar”, të cilët kanë kontribuar në nxjerrjen e bindjeve politike të qytetarëve që kanë pasur në mbikëqyrje.

Ju mund të pëlqeni dhe këto