Cristiano Ronaldo rrezikon skualifikimin, çfarë ndodhi me futbollistin

Reagimi i fortë i Cristiano Ronaldos, i cili hodhi shiritin e kapitenit në tokë pasi nuk iu dha goli në ndeshjen kundër Serbisë, mund t’i kushtojë shtrenjtë atij.

“Iusport” thotë se protesta e Ronaldos ndaj arbitrit hollandez Makkelie mund të interpretohet si shkelje e nenit 11 të kodit disiplinor të FIFA-s.

Kështu, Ronaldo mund të skualifikohet. Sjelljet që diskreditojnë futbollin dhe FIFA-n në fakt mund të sanksionohen me rregullore. Përpos dëmit, rreziku që i vjen Ronaldos është skualifikimi.

Ju mund të pëlqeni dhe këto