U bë miliardere, Kim Kardashian bën deklaratën e papritur

Disa ditë më parë u zbulua se Kim Kardashian iu bashkua listës së miliarderëve. Në tetor të vitit të kaluar pasuria e saj u vlerësua 780 milionë dollarë, ndërsa këtë vit ajo ka shkuar në 1 miliardë dollarë.


Pasuria e Kim vjen nga KKW Beauty, SKIMS, si dhe nga reality show “Keeping up with the Kardashians”. Por duket se Kim nuk ka ndërmend të ndalet me kaq.

Kim

Pasi është shpallur miliardere, Kim ka deklaruar se një ditë e gjithë familja e saj do të kenë atë status. Ishte motra më e vogël e Kim, Kylie Jenner, që u shpall miliardere e para nga familja në vitin 2019.

Ju mund të pëlqeni dhe këto