Nuk përmbahen më, Melisa i bën dedikimin romantik Andit

Andi dhe Melisa e kanë konfirmuar lidhjen e tyre në videoklipin e këngës së re të Melisës. Së fundmi, Andi publikoi një foto krahas Melisës.


“Me ty ndihem kaq plot…e shtrenjta ime”, ishte dedikimi i Andit. Së fundmi, edhe Melisa i është përgjigjur Andit me një dedikim romantik.


“M’i ke dhënë kuptim vetes sime dhe jetës gjithashtu”, ka shkruar Melisa.

Ju mund të pëlqeni dhe këto