Shfleto Kategorinë

Opinion

Shansi i humbur i opozitës

Nga Ilir Yzeiri Gjithë aksionet e saj janë të përqëndruara vetëm të ky emër. Slogani «Rama ik» ka shumë mundësi që të bëhet një refren pa referencë dhe nga ultimatum mund të kthehet në një slogan qesharak si ai që përdornim në…

Histori të çmendura dhe fakte turpi

Nga Artan Fuga T’u japim vend edhe fak teve madhështore, por edhe fakteve të turpshme në historinë tonë. Kjo është histori “objektive”, t’i lemë pasionet e mbështetura në zbukurimin e së kaluarës.Vetëm këta dy shekujt e fundit kemi bërë…

Kush qe Çani, Edi apo Ariani?

Me të vetmen aftësi reale që i ka mbetur, atë të një aktori të mirë që duhet të nxjerrë në skenë një personazh të ngjizur keq, Edi Rama hodhi një ide të re në paraqitjen e tij përballë Arian Çanit. Ai drejtoi vështrimin nga kamera, bëri një…

‘Kazanë e kadrinj’, çanllëqe dhe ramllëqe!

Nëse ju kujtohet, gati gjatë gjithë gjysmës së parë të vitit 2018, Arian Çani në emisionin e tij ‘Zonë e Lirë’ në Tv Klani, nuk linte rast pa sulmuar kryeministrin e vendit dhe shpesh Edi Ramën si individ. ‘Se unë e njoh mirë atë që nga…