Shfleto Kategorinë

Opinion

Kur do t’i shkruajë Rama një letër Kujtim Gjuzit

Nga Armand Shkullaku Edi Rama ka gjetur një mënyrë tjetër këto ditë për të vrarë kohën. Ka nisur të shkruaj letra në seri. Jo se në rrethana të tjera do të kishte diçka më të mirë për të bërë. Vizatimet, fjalimet, letrat, statuset dhe…

Gjithçka është njëlloj dhe asgjë si më parë

Preç Zogaj Kam një shoqe të vjetër që merret me kërkime në Universitetin Kolumbia të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ka emigruar atje prej njëzet e ca vitesh. Ka ardhur rrallë në Shqipëri, njëherë në katër – pesë vjet, por sa herë ka…

Fundi i keq i Sali Berishës

Nga Baton Haxhiu Me Sali Berishën kam vetëm një problem. Jo mbi ato që i thotë për mua dhe Kosovën, por për faktin pse atij ende i duhet Kosova – dhe unë. Jemi në një kohë kur datat historike kanë arritur me kaq pabesi ta grabisin…