Arens Ibrahimi, piktori rrëfen revoltën e tij

Arens Ibrahimi është një piktor, i cili ka folur për revoltën që ndjen lidhur me profesionin e tij dhe mosvlerësimin e këtij arti në vend. “Sot kam shansin të shkoj në shkollë, por nesër kam frikë se s’do shkoj dot më. Nga brezi im kanë…