Ç’thuhet mo ç’thuhet…

Mjafton të shikosh këtë zgërdhitje dhe e kupton menjëherë se në çfarë vendi jeton. Ju bëftë mirë të gjithëve. Mbajini fort dhe votojini sërish këta tipa, sepse në fakt ju këta meritoni.../zoneelire.al

Shikojeni mirë Përbindëshin tuaj

Nga Arian Çani Mjafton një ditë si kjo për të kuptuar se sa fake është Përbindëshi dhe administrata lokale që ai drejton në Tiranë. A e patë si vërshoi uji në Tiranë sot duke bllokuar çdo aktivitet? Përbindëshi që keni votuar për t’ju…