Taksat, shqetësimi kryesor i bizneseve në Shqipëri

 Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njofton të gjithë fermerët se afati për aplikim për pagesa direkte për vitin 2018, është zgjatur deri më 13 prill 2018. Kjo zgjatje e periudhës për aplikim po bëhet për shkak të…