Ç’thuhet mo ç’thuhet…

Mjafton të shikosh këtë zgërdhitje dhe e kupton menjëherë se në çfarë vendi jeton.

Ju bëftë mirë të gjithëve.

Mbajini fort dhe votojini sërish këta tipa, sepse në fakt ju këta meritoni…/zoneelire.al

 

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto