A ndjehet më i fortë brenda PS tani që theu herësin dhe u fut në Kuvend? Përgjigjia e Fatmir Xhafajt

Ish ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj, ka qenë një nga kandidatët e paktë që ka thyer herësin në lista dhe është futur në parlament.

Teksa po futej sot në Kuvend, Xhafaj është pyetur nga gazetarët se cili është pozicioni i tij në PS. Me batutë, Xhafaj tha se gjithçka është njësoj si para 25 Prillit.

Pyetje: Po a ndihet më i fortë tani në PS?

Xhafaj: Nëse kam qënë i fortë para 25 prillit ashtu ndihem edhe tani.

Ju mund të pëlqeni dhe këto