Zbuloi se burri i saj ishte g.a.y pas 9 vitesh martesë, gruaja bën veprimin e papritur ndaj tij

Një grua ka zbuluar se burri i saj ishte gay ndonëse kishin 9 vite të martuar së bashku. Menjëherë ajo i është drejtuar gjykatës, ku ka kërkuar një dëmshpërblim prej 450 mijë dollarësh.

Vetëm dy muaj pas përvjetorit të tyre të nëntë të martesës, burri i tha gruas së tij se ishte homoseksual, dëgjoi një gjykatë e lartë e Cape Town.

Gruaja, e cila ka mbetur anonime, dëshironte 255,000 dollarë për dhimbje emocionale dhe trauma psikologjike, dhe 204,000 dollarë për humbje të të ardhurave.

“Baza e kërkesës për dëmshpërblim dhe shumat e jashtëzakonshme që kërkohen … është se (burri) pretendohet se e ka “përfaqësuar keq”, para martesës së tyre, se ai ishte një mashkull heteroseksual që dëshironte të martohej me të në mënyrë që ata mund të kishin fëmijë në një martesë heteroseksuale, monogame”, tha gjykatësi Mark Sher në gjykimin e tij të mërkurën.

“Gruaja pohon se deri në këtë zbulim në shtator 2018 ajo nuk ishte në dijeni të orientimit seksual të burrit të saj.”

Ju mund të pëlqeni dhe këto