Virale/ Nëna shtatzanë bën ekografi, bebja pozon si të rinjtë në bark

Një foshnje ende e palindur është fotografuar teksa vinte dy gishta para kamerës, ndërkohë që nëna e saj po bënte ekon për kontroll.

Nëna 21-vjeçare tha se vajza e saj ishte fotografuar gjithashtu edhe më përpara me kokë poshtë dhe këmbët e kryqëzuara dhe kur ka dashur të shohë gjininë, asaj i është dashur të rikthehet disa herë tek mjeku.

“Në kontrollin tim të parë ajo ishte përmbys dhe kur duhet të shihnim gjininë i kishte këmbët e kryqëzuara, kështu që më duhej të kthehesha përsëri për çdo skanim që bëja”, tha 21-vjeçarja, sipas “Daily Mail”.

Ju mund të pëlqeni dhe këto