Video virale/ Zgjidhja epike që parukieria ka gjetur për t’u shërbyer klientëve

Të   gjithë njerëzit anembanë botës po ruhen nga infektimi me koronavirus. Disa qëndrojnë në shtëpi e disa të tjerë duhët të jenë në punë.

Së fundmi, një zgjidhje epike ka ardhur nga një parukiere, e cila ka përdorur si maskë mbrojtëse një çadër, të cilës i ka çarë dy vrima për sytë.

Me atë pranë fytyrës, parukieria trajton klientët e saj.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto