Video virale/ Shihni ç’bën pinguini mashkull kur e gjen partneren e tij me një tjetër

Disa pamje virale janë filmuar midis pinguinëve, kur një mashkull ka gjetur partneren e tij me një tjetër.

Dëshmitarët okularë janë shprehur se pinguini fillimisht e lë partneren të vendosi nëse do të zgjedhi atë apo të dashurin dhe kur ajo zgjedh këtë të fundit, midis tyre fillon një përleshje.

Pinguinët mbajnë një partner të jetën dhe nuk e ndërrojnë atë. Ndaj kjo e ka bërë pinguinin mashkull që të shprehi agresivitet në këtë situatë. Pasi përfundon kjo përleshje, pinguini e humbet duelin dhe femra mbetet me tjetrin.

Ju mund të pëlqeni dhe këto