Video virale/ Kolegët i tërheqin padashje fustanin, momenti i sikletshëm kur moderatores i dalin sheshit

Një ngjarje e sikletshme i ka ndodhur një prezantueseje të motit së fundmi. Sol Perez që punon në një televizion në Buenos Aires, Argjentinë, është turpëruar në transmetim live.

Ajo ka qenë duke dhënë një intervistë për disa gazetarë në një evend të rëndësishëm. Padashje, një prej gazetarëve i ka tërhequr fustanin.

Perez dukej e mrekullueshme e veshur me një fustan që ra shumë në sy dhe që po komentohej nga të gjithë. Pikërisht vëmendja ishte tek fustani kur ndodhi incidenti.

Gazetari i shkeli fustanin shumë dhe padashje, prezantueses i dolën pjesët intime sheshit pasi ajo s’kishte veshur të brendshme. Megjithatë, ajo e kaloi këtë moment të sikletshëm me sportivitet.

Ju mund të pëlqeni dhe këto