Video virale/ Dy majmunë i hipin në prehër turistes së re, më pas fillojnë të kryejnë marrë.dhënie

Një turiste në kopshtin e majmunëve “Sangeh” në Bali, Indonezi, është përballur me një situatë shumë të sikletshme.

Dy majmunët kanë hipur në prehërin e vajzës dhe një e afërme filloi të bënte video, kur papritur kafshët kanë filluar të kryejnë marrëdhënie.

Turistja është vendosur menjëherë në siklet, ndërsa kjo skenë ka habitur gjithë njerëzit aty pranë, siç shihet në video.

Ju mund të pëlqeni dhe këto