Video virale/ Dirigjentit i bien pantallonat në mes të performancës, e papritur ç’ndodhi më pas

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në natën e fundit të koncertit “China Night” që është zhvilluar në “Teatro dal Verme” në Milano.

Koncerti i realizuar për 70 vjetorin e Republikës Popullore kineze, ka përfunduar me një incident që ka shkaktuar shumë të qeshura.

Gjatë performancës, dirigjentit Mihai Tang i kanë rënë pantallonat dhe kjo ka sjellë që të pranishmit të shpërthejnë në të qeshura. Mirëpo, pavarësisht këtij incidenti, muzikantët vazhduan më tej me koncertin.

Ju mund të pëlqeni dhe këto