Flower
Flower

Video virale/ A është kjo fantazma e Pablo Escobar që vërtitet në rrënojat e shtëpisë së tij?

Disa javë më parë, ndërtesa luksoze e lordit të drogës, Pablo Escobar në Kolumbi, u rrënua nga autoritetet dhe në vend të saj do të vendoset skulptura “Jeta e re” nga artisti Rodrigo Arenas Betancourt, në nder të 46.612 viktimave të luftës së drogës në qytetin e Medinës.

Por në videon më poshtë e që po bën xhiron e rrjetit, mund të shihet një figurë e habitshme që qëndron disa sekonda para se ndërtesa të rrëzohet.

Shumë persona mendojnë se ajo është fantazma e Pablo Escobar, i cili qëndron për të parë shtëpinë e tij teksa shkatërrohet nga minat, siç mund ta shihni në videon më poshtë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto