Video shokuese në kohë pandemie, DJ pështyn mbi pije dhe ua shpërndan atë njerëzve

Pamje shokuese janë regjistruar në Costa del Sol në Spanjë, ku Dj Fali Sotomayor është filmuar duke pështyrë me një pije mbi njerëzit që janë mbledhur në klub.

Më pas, ai është filmuar teksa u mbushte gotat me alkool njerëzve në këtë festë. Pasi veprimi i tij është gjykuar nga njerëzit, Dj ka kërkuar falje publike.

Marr përgjegjësi të plota për incidentin dhe ndihem i turpëruar nga sjellja ime. Kokun Ocean Club nuk është në asnjë mënyrë përgjegjëse për veprimet tona dhe ka punuar shumë për të respektuar distancimin social. I kërkoj falje mijëra kolegëve, artistëve dhe publikut që janë mërzitur nga ky veprim”, është shprehur Fali Sotomayor.

Ju mund të pëlqeni dhe këto