Video shokuese/ Era e fortë merr me vete një fëmijë, i ati vrapon pas djalit

Britania e Madhe është pushtuar nga stuhia e fortë “Ciara”, e cila u ka marrë jetën disa njerëzve dhe ka sjellë dëme të shumta materiale.

Së fundmi, “Daily Mail” ka publikuar një video të rëndë. Në të, shihet një valë e madhe uji dhe ere e fortë që merr me vete një fëmijë.

Babai i fëmijës menjëherë shkon pas të birit dhe fatmirësisht e ka shpëtuar atë. Ngjarja ka ndodhur në Lancashire dhe fëmija rrëshqiti në rrugë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto