Video/ Në mes të pandemisë të rinjtë festojnë në lokal, qytetari: “Më shumë festojnë shefat e komisariateve”

Pavarësisht rregullave të vendosura dhe masave kufizuese nga pandemia e koronavirusit, duket se jeta e natës vijon në mënyrë ‘të fshehtë’ në vend.

Në një video të publikuar nga “JOQ”, shihen me dhjetëra të rinj që janë mbledhur në një lokal në Tiranë, ku nuk mungon muzika dhe pijet alkoolike.

 “Tiranë. Rinia feston, virusi po ashtu, por më shumë festojnë shefat e komisariateve”, shkruan qytetari, duke nënkuptuar se policët marrin rryshfete.

Ju mund të pëlqeni dhe këto