Video epike/ Burri me 17 gra habit me reagimin e tij kur gazetari i thotë se ka vetëm 1 nuse

Nuk janë të paktë meshkujt të cilët kanë shumë gra. Mark për shembull ka plot 17 gra dhe nga martesa me to, është bërë baba plot 84 herë.

Në videon më poshtë Mark tregon jetën e tij. Ai i thotë gazetarit se ka 17 gra, ndërsa mendon se shumë shpejtë do të vijë në jetë fëmija i 85-të.

Pasi e mori vesh këtë gjë, gazetari i drejtohet burrit dhe i thotë se ka vetëm një grua. Ky dëftim i gazetarit ka sjellë reagimin epik të Mark, siç mund të shihet në videon më poshtë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto