Video e rëndë/ Të burgosurit filmohen duke pirë dr*gë brenda qelisë e më pas qëllojnë njëri-tjetrin

Së fundmi, media britanike “Daily Mail”, ka publikuar një video të rëndë që tregon një situatë të habitshme brenda një burgu në veri të Anglisë.

Në këtë video, shihet se si disa të burgosur të një qelie kanë qenë duke pirë një drogë, e cila njihet me emrin “spice zombie”.

Si pasojë, një i burgosur ka filluar të qëllojë me shuplakë në fytyrë një tjetër person, ndërsa të tjerët fillojnë e qeshin. Kjo video ka marrë shumë reagime negative, ndërkohë që nuk dihet ende si u fut droga brenda burgut.

Ju mund të pëlqeni dhe këto