Flower
Flower

U deshën 10 muaj për ta mbaruar, kjo vepër e rrallë shitet me një çmim marramendës

Plot 10 muaj janë deshur për të përfunduar veprën surrealiste që shikoni në foton më poshtë.

Kjo pikturë e artit 3D kushton deri në 34 mijë paund dhe është shumë e veçantë dhe aq reale, sa duket si një fotografi.

Unë po kërkoj një hiperrealizëm ekstrem që i paraprin çdo realiteti, do të jetë më real se fotografitë dhe vëzhguesit me definicion të lartë”, është shprehur një piktor i artit 3D mbi të.

Ju mund të pëlqeni dhe këto