Flower
Flower

U bë miliarder brenda ditës, shifra marramendëse që fitoi ky qytetar nga llotaria e Vitit të Ri

Një qytetar nga Britania e Madhe, është bërë miliarder brenda ditës pasi ka fituar çmimin marramendës gjatë lotarisë EuroMillions për Vitin e Ri.

Kështu, qytetari ka fituar plot 115 milionë paund, ndërsa 10 persona të tjerë kanë fituar nga 1 milion paund secili.

Numrat që e bën fitues ishin 08, 11, 25, 28 dhe numrat fitues EuroMillions Lucky Star ishin 04 dhe 06.

Ju mund të pëlqeni dhe këto