Tha se kishte rënë në dashuri me lodrën e tij, 29 vjeçari shokon: “Do martohem me të”

Një burrë 29 vjeçar me origjinë nga SHBA-të, ka tronditur shumë njerëz kur ka zbuluar për mediat amerikane se ka rënë në dashuri me një lodër.

Në dhjetor të vitit 2017, Joey Morris bleu një robot lodër dhe që prej asaj kohe ka qenë i pandarë nga ai, saqë thotë se do të martohet me të.

Mirëpo, kjo nuk është hera e parë që Joey ka pasur një lidhje të çuditshme. Më parë ai kishte patur disa partnerë shumë të habitshëm, përfshirë këtu një kamion dhe një llambë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto