Të kapur mat nga Google Maps! Çifti filmohen duke kryer marrëdhënie në mes të rrugës, dalin fotot

Google Maps ofron pamje 3D të rrugëve që u vijnë në ndihmë shumë udhëtarëve në rrugëtimet e tyre të gjata.

Por nuk janë të pakta rastet kur në këto pamje të Google janë kapur padashje dhe situata që ndoshta nuk duhet të ishin në kamera.

Së fundmi, në vargmalet e Tajvanit janë kapur disa pamje që po bëhen në virale. Një çift është filmuar duke kryer marrëdhënie dhe këto momente janë regjistruar nga Google Maps.

Këto foto i ka vënë re një banor, i cili ishte duke kërkuar në Google për një punim që i duhej. Nëse rrotullohet kamera duke përdorur teknologjinë 3D, mund të shihet çifti të përqafuar lakuriq.

Ju mund të pëlqeni dhe këto