“Shqipëria e madhe, nuk dua të jem grek”, shtetasi helen po bën xhiron e rrjetit me deklaratën e bujshme

Në videon më poshtë, shfaqet një burrë grek, i cili ka habitur gjithë njerëzit duke deklaruar se kërkon që të jetë shqiptar.

Ai shprehet në video se nuk do që askush ta quajë grek dhe po komentohet shumë edhe për faktin se bluza e tij mban shenjën e Shqipërisë së Madhe. Në këtë video, greku thotë se kush flet për helenët, duhet të shkojë në psikiatri.

“Nuk dua të kthehem më kurrë në Greqi. Nuk i lejoj asnjeriu që të thotë që unë jam grek. Se çfarë jam sot me ngjarjet aktuale? Shqiptar vendali, i përkas komunitetit shqiptar, shtetësisë shqiptare dhe shtetit shqiptar edhe BE-së, asgjëje tjetër.
I jap fund të quajturit grek, dhe skenarëve të dyshimta të të qenurit i tillë. Kush tani flet për greket të shkojë në psikiatri. Jam autokton, Shqipëria jonë e madhe, që mos të harrojmë historinë”, shprehet ai.

Greko finito, terma!Ndë hjerdhe!!

Gepostet von Arvanites Portal am Montag, 4. Februar 2019

Ju mund të pëlqeni dhe këto