Shkon me djem më të vegjël se ajo, gjyshja 83 vjeçare zbulon ku i gjen të rinjtë me të cilët lidhet

Hattie është një 83 vjeçare që zbuloi disa kohë më parë aplikacionet e njohjeve online dhe që prej atëherë, nuk i ndan më nga vetja.

Hattie është shprehur se pas 25 vitesh martese të lumtur me ish bashkëshortin e saj, atë e kishte marrë malli për takimet e rastësishme.

Ajo përdor aplikacionet si Tinder për t’u njohur vetëm me djem të rinj, duke thënë se këta meshkuj u pëlqen ideja që të dalin me gra më të mëdha në moshë.

Ndonëse ka parë që njerëzit e paragjykojnë, Hattie është shprehur se nuk do ta ndryshojë mënyrën e saj të jetesës.

Ajo ka vetëm 8 muaj që e ka hapur profilin e saj, Hattie ka shumë adhurues dhe ka dalë me rreth 50 meshkuj.

Ju mund të pëlqeni dhe këto