Shkoi në spital se kishte dhimbje stomaku, e pabesueshme çfarë gjejnë mjekët në stomakun e saj

Prej disa kohësh, një grua 60 vjeçare ankohej nga dhimbjet e forta të stomakut dhe kapsllëku. Kështu, ajo shkoi për të bërë një vizitë në spital.

Por kur ajo mbërriti në spitalet e Tajlandës, mjekët janë tronditur nga ajo çfarë zbuluan në skaner. Në barkun e gruas kishte 1.898 gurë tëmthi.

Pasi kryen një operacion prej 40 minutash për t’i hequr këto gurë, mjekët raportuan se numëruan 1.898 gurë tëmthi, të madhësive të ndryshme. Në vitin 1987, në Sussex kirurgët hoqën 23.530 gurë tëmthi nga stomaku i një gruaje 85 vjeçe.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto