Shiti virgjë.rinë për 1.3 milionë dollarë tek deputeti, rrëfehet e reja: “Ishte zotëri”

Lia është një vajzë 24 vjeçare, e cila pretendon se ia ka shitur virgjërinë një deputeti që mendohet se është rreth 50 vjeç.

Ajo është shprehur se nga shitja e virgjërisë fitoi 1.3 milionë dollarë, të cilat ka ndërmend që t’i përdorë për të hapur biznesin e saj në tregun e pasurive të patundshme.

Shitjen e virgjërisë së saj e reja ka thënë se ishte një hap i rëndësishëm drejt emancipimit. Ndërkaq, ajo është shprehur se e ëma e saj është në dijeni të planeve që ajo ka dhe e mbështet.

Lidhur me burrin që i shiti virgjërinë, Lia ka treguar se ai ishte një zotëri dhe shumë i arsimuar, si dhe me një ndikim të jashtëzakonshëm në Londër.

Ju mund të pëlqeni dhe këto