Shet trupin për para, e reja rrëfen kërkesat e çmendura të klientëve: “Donte ta shkelmoja mes këmbëve”

Prostitutat përballen me lloj lloj kërkesash në punën që bëjnë, disa prej të cilave i kanë lënë të habitur e të shokuar shumë persona.

Së fundmi, një punonjëse seksi e quajtur Xhesi, ka rrëfyer për “Cambridge News”, disa prej eksperiencave më të habitshme dhe kërkesat që e kanë lënë pa fjalë.

Ka shumë burra që nuk duan fare seks, por thjesht të flasin me dikë. E di që mund të tingëllojë klishe, por është e vërtetë.”

“Më vjen një mendje një burrë i cili donte ta shkelmoja mes këmbëve dhe të largohej më pas. Ishte i gatshëm të më paguante 80 paund vetëm për kaq.”

“Një i moshuar dikur më vishte me rroba kukullash, ose si robot dhe më pas i pëlqente të më drejtonte një telekomandë dhe të shtirej sikur po më kontrollonte, “Disave u pëlqejnë skenat e përdhunimit”, kanë qenë disa prej kërkesave që ajo ka treguar.

Ju mund të pëlqeni dhe këto