Shërbeu për 11 vite në ushtri, 38 vjeçari operohet për t’u kthyer në një femër: “Bëra gjo.ksin numri 5”

Maxine Montoya ka shërbyer për 11 vite të jetës së tij në ushtri dhe gjatë gjithë kësaj periudhe dhe më herët, ai ka dashur të jetë një femër.

Për këtë arsye, sapo mbaroi shërbimin ushtarak, Maxine iu nënshtrua një operacioni kirurgjikal për të bërë gjoksin.

Që të ndihej më femëror, siç edhe vet ka thënë për “Daily Mail”, Maxine e ka bërë gjoksin numri 5. Ai ka dhe një vajzë 14 vjeçare, Mian, e cila vazhdon ta thërrasë atë “babi” dhe ka rrëfyer se është biseksuale.

Mirëpo, Maxine ka treguar se kjo është thjeshtë një fazë kaluese e njohjes së vetvetes dhe se kur të rritet, vajza e tij do të jetë më e qartë për orientimin e saj seksual.

Ndërkohë, kur veterani ishte duke ndërruar gjininë, shokët e tij në ushtri kishin filluar ta kërcënonin me jetë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto