“Se mbaj dot maskën” plasin meme-t në rrjet: “Duro dhe pak sa të arrijmë tek lokali”

Nga dita e sotme është bërë maska e detyrueshme në të gjitha ambientet e jashtme në vend. Personat që nuk mbajnë maska do të gjobiten nga 30-50 mijë lekë.

Gjoba do të vijë tek fatura e dritave. Pas vendimit të qeverisë, kanë plasur edhe meme-t në rrjetet sociale mbi këtë situatë ku ndodhemi.

Ju mund të pëlqeni dhe këto