Profesori i Oxford bën deklaratën shokuese: “Alienët po çiftohen me njerëzit për këtë qëllim”

Dr. Young Hai Chai, profesor në universitetin e Oxford, ka bërë një deklaratë shokuese dhe mjaft të pazakontë mbi jashtëtokësorët.

Në vitin 2012, ai shokoi njerëzit kur gjatë një konference akademike, tha se:  ‘Nuk janë vetëm shkencëtarët apo teoristët, ata që po mundohen të gjejnë rrugë të reja për të shpëtuar planetin tonë, speciet jo tokësore gjithashtu duket se kanë një interes të madh në mos shkatërrimin e planetit tonë.’

” Ata kanë qënë gjithë kohës në mesin tonë, por ne nuk mund ti shohim dot. Nëse ata do të ishin larg nesh, ata nuk do shqetësoheshin për planetin tonë, por ata janë këtu, midis nesh. Po të marrim peshqit përshembull, ata përceptojnë një botë të caktuar, dhe jo më shumë se aq, sepse organet e tyre i limitojnë, njësoj janë edhe njerzit, ne nuk mund të perceptojmë dimensione paralale në planetin tonë, pasi nuk kemi organet e duhura për ti parë. në këto dimensione gjenden dhe jashtë tokësorët, por janë këtu, midis nesh”, ka thënë ai së fundmi, duke shtuar se Tokës po i vjen fundit dhe UFO-t duan të na shpëtojnë, duke krijuar qenie hibride me njerëzit.

Ju mund të pëlqeni dhe këto