Presidenti i dhuron 5 vjeçarit makinën e shtrenjtë pasi djali i la pa fjalë të gjithë me arritjen e tij

Një fëmijë vetëm 5 vjeç ka arritur që të fitojë një makinë të llojit “Mercedes Benz”, duke habitur shumë njerëz jashtë vendit të tij.

Makina ka qenë një çmim për vogëlushin, i cili ka arritur që të realizojë 4105 pompa, duke vendosur një rekord botëror.

Por për shkak të moshës së tij të vogël, 5 vjeçari Rahim Kuriev nuk e mori dot çmimin e Rekordeve Guinness për këtë arritje.

Ai njihet ndryshe si “Schwarzenegger çeçen” dhe i bëri këto pompa për 2 orë e 25 minuta. Pasi mori vesh këtë arritje të madhe, presidenti Kadyrov i bëri dhuratën e madhe djaloshit.

“Ti meriton të udhëtosh në një Mercedes të bardhë”, i ka thënë presidenti kur u takua me djalin dhe i dha makinën.

Ju mund të pëlqeni dhe këto