Po shokon gjithë vajzat në botë, po ju e keni këtë shenjë në krahun tuaj?/ Foto

Një shenjë kafe, më saktë një nishan në krahun e majtë, duket se është shfaqur tek shumë femra përreth botës.

Ka qenë Elizabeth nga Amerika, e cila ka zbuluar këtë shenjë në krahun e saj dhe kuptoi se nuk ishte e vetmja që e kishte.

Këtë ‘zbulim’ ajo e ndau me miqtë në Twiterr dhe vajza të ndryshme kuptuan se e kishin njësoj.  “Nuk jam e sigurt çfarë po ndodh, por duket se gratë e internetit kanë zbuluar se që të gjitha kanë të njëjtën pikël, në vendin e njëjtë!”, ka shkruar Elizabeth.

Tanimë në rrjet shumë femra kanë ndarë fotografi të shenjës së tyre nga krahu, duke u shokuar me këtë fakt të çuditshëm. Po ju e keni këtë shenjë?

Ju mund të pëlqeni dhe këto