Pasi i shiti shqiptarit monedhën me stampën e Skënderbeut, greku kërcënohet me jetë

Një i ri shqiptar ka bërë publike së fundmi një histori të pazakontë që i ka ndodhur. Ai kishte parë një postim në faqen e Facebook-ut të një shtetasi grek, që lajmëronte se shiste një monedhë bronzi, ku në njërën anë ishte i stampuar figura e Skënderbeut dhe në anën tjetër, flamuri shqiptar.

I riu shqiptar e ka blerë monedhën për 9 euro dhe bashkë me postën, vlera ka shkuar në 11 euro. Por pasi shqiptari e ka blerë atë, ai ka treguar se greku që ia shiti monedhën, është kërcënuar nga disa persona.

“I kam blerë për 9€ plus 2€ shpenzimet e postës( 11€ në total). Doja të thosha që i kontaktova personit edhe ja mora ja bleva, po më thoshte që disa persona X anonim i kishin bërë presion  që do të vrasim i kishin thënë”, ka treguar shqiptari, duke e sjellë këtë rast në vëmendjen e publikut të gjerë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto