Pasi bëri zbulimin e befasishëm në shtëpinë e saj, gruaja bëhet e pasur/ Video

Diçka e pazakontë po ndodhte në shtëpinë e një gruaje në Australi, por ajo nuk e kishte kuptuar se çfarë dhe kishte vazhduar me jetën e saj.

Pasi vuri re se një numër shumë i madh bletësh po mblidheshin në tavanin e shtëpisë, gruaja pati frikë dhe kontaktoi për ndihmë bletarin Paul Wood.

Kur ai shkoi në shtëpinë e gruas, vuri re se në tavanin e shtëpisë ndodheshin 50 kg mjaltë dhe një koshere me rreth 60 mijë bletë.

Për ta marrë këtë mjalt, Paul kërkoi ndihmën e disa miqve. Ndërkohë raportohet se mjalti do të shitet, ndërsa bletët Wood i ka mbajtur për vete.

Bracken Ridge rescue…

Beautiful, big, healthy hive in this Bracken Ridge ceiling today. Thanks Laurel for calling a beekeeper!

Gepostet von Brisbane Backyard Bees am Samstag, 17. August 2019

Ju mund të pëlqeni dhe këto