Palestër në kushte shtëpie, prindërit gjejnë mënyrën epike për të stërvitur fëmijët/ Video

Karantina është shumë e vështirë për këdo dhe sidomos për prindërit me fëmijë të vegjël.

Mund të jetë shumë e vështirë t’i argëtosh ata në këto ditë pandemie, duke qënë se ccdo park, qendër rinie apo palestër është mbyllur për të shmangur përhapjen e COVID-19.

Por këta prindër duket se kanë gjetur zgjidhjen perfekte për t’i mbajtur fëmijët aktivë.

Në videon që kanë ndarë vetë ata në rrjete sociale shohim metodat kreative që kanë përdorur për të krijuar një palestër në kushte shtëpie.

Ju mund të pëlqeni dhe këto