“O Sali Berisha”, në mes të Serbisë, shqiptarët këndojnë plot krenari e patriotizëm/ Video

Një video është duke bërë xhiron e rrjetit, në të cilën shfaqen një grup të rinjsh shqiptarë që po këndojnë këngë patriotike në mes të Serbisë.

Shqiptarët, siç mund të dallohen në këtë video, ia marrin këngës “O moj Serbi” në mes të Nishit. “Mu pom thojn o Sali Berisha… Nuk harrohet Adem Jashari”, dëgjohen të këndojnë shqiptarët në këtë video që ka marrë shumë reagime pozitive e është parë nga mijëra veta.

Ju mund të pëlqeni dhe këto