Nuk janë maskat, Gjermania gjen zgjidhjen epike që qytetarët të mbajnë distancën në kafene

Një kafene në Gjermani i ka detyruar të gjithë klientët e saj që të vendosin kapele noti me qëllim që të mbajën distancën prej një metër larg tyre.

Në këtë foto shihet se klientët e ulur jashtë kafenesë Cafe & Konditorei Rothe në Schwerin të Gjermanisë kanë vënë një kapele në kokë.

Kafenetë dhe restorantet kanë filluar të hapen në Gjermani pasi vendi është duke lehtësuar masat që janë marrë kundër koronavirusit.

Ju mund të pëlqeni dhe këto