“Një maskë kam, e laj një herë në javë”, deklarata e qytetarit

Prej ditës së sotme, në çdo ambient jashtë shtëpisë është e detyrueshme mbajtja e maskës. Por ky vendim nuk ka gjetur zbatim tek të gjithë qytetarët.

Një qytetar nga Elbasani shprehet se ai ka vetëm një maskë, të cilët e lan dhe e than njëherë në javë sepse nuk ka mundësi të blejë të re. Më alarmante është fakti se qytetari ka një maskë kirurgjikale, e cila nuk rekomandohet të lahet.

“E re nuk është maska, kupto, unë e laj çdo javë, kam një maskë tjetër me vete. Qysh do ja bëjmë ne, çdo ditë të re nuk e blejmë dot, se pensionistë jemi”, shprehet qytetari në Elbasan.

Ju mund të pëlqeni dhe këto