Flower
Flower

Milionere brenda ditës, si 26 vjeçarja jeton mes luksit duke fjetur me ‘babushat’ e saj

Jeanemarie Almulla është një vajzë 26 vjeçare nga Amerika, e cila bën një jetë shumë luksoze, falë dhuratave dhe parave që burrat në moshë të madhe i japin të resë.

Dhuratat e saj kanë kaluar vlerën e 500 mijë dollarëve, të cilat Almulla i shlyen duke fjetur me babushat e saj, disa burra të pasur të cilët i njeh online.

26 vjeçarja filloi që të bënte këtë jetë që prej vitit 2014, ndërsa shprehet se i njeh mirë ata para se të kryejë marrëdhënie intime.

Nuk kisha çfarë humbisja, prandaj nisa të takoja meshkuj më të vjetër në internet. Zakonisht janë mbi 40 vjeç, të pasur dhe të martuar. I njoh mirë përpara se të kryej marrëdhënie me babushat. Kurrë nuk ka ndodhur që të më bëjnë presion për të shkuar në shtrat”, është shprehur ajo në një intervistë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto