“Më kanë sulmuar shejtanët, i kam përjetuar rëndë”, deklarata shokuese e këngëtarit shqiptar

Nazmi Sfishta-Nazi, këngëtari i grupit “Aurora” ka deklaruar në emisionin “N’Kosovë show” se është sulmuar nga djajtë.

“Mua më kanë sulmuar shejtanët pasi në aspektin fetar është e provuar që dijetarët i sulmojnë shumë shejtanët. Absolutisht më kanë goditë fizikisht disa herë, e disa herë e disa herë. Më kanë lënduar. Në kasetën time fejzullah i shihni sulmet që i kam përjetuar shumë rëndë. Në kaseten universilfia 1 e tregoj, pastaj edhe ne universifilia 2. Ata ekzistojnë, por nëse flasim në rastin e të dukshmes dhe të padukshmes e shohim që shumë gjëra ndodhin në të padukshmen e shumë pak në të padukshmen. Kjo shpjegohet në konceptin e universifilisë”, u shpreh Nazi.

“Universifilia është një koncept shumë i madh filozofik më i madh se të gjitha që kanë ekzistuar. Ajo shpjegon çështjen e materies. Ka jetë edhe pas vdekjes. Zoti ekziston”, thotë ai.

Video nga minuta 41:40:

Ju mund të pëlqeni dhe këto