Më e zgjuar se Ajnshtajni dhe Hawking, njihuni me 11 vjeçaren që ka thyer rekordin e IQ më të lartë në botë

Tara Sharifi është vajza 11 vjeçare që është bërë e njohur pasi ka thyer rekordin e IQ më të lartë në gjithë botën.

Ajo ka mundur Albert Ajnshtajnin dhe Stephen Hawking, të cilët mbanin këtë rekord prej dekadash.

Ky test është përqëndruar në aftësinë e studentëve për të kuptuar fjalët dhe Tara, që është studente në Shkollën e Mesme të Aylesbury, ka shënuar në test IQ prej 140.

Gjatë një interviste, Tara është ndjerë e lumtur që i është nënshtruar këtij testi, pasi tani do të kualifikohet në organizatën Mesna që njihet si shoqëria e Lartë e IQ.

Ju mund të pëlqeni dhe këto