“Më dolën flokët”, 56 vjeçari shokon me deklaratën pasi pi me muaj urinën e tij

Brian është një 56 vjeçar që së fundmi ka bërë një rrëfim shokues në lidhje me rritjen e flokëve të tij. Ai ka treguar se pasi ka filluar të pijë urinën e tij, flokët i janë rritur.

Këtë Brian e zbuloi pasi u dashurua me Rubyn, një vajzë 30 vjeçe. Ajo i tregoi të moshuarit se kishte që 19 vjeçe që e ndiqte ‘terapinë me urinë’.

Prej janarit të këtij viti, Brian filloi të pinte urinën e tij. Nga tullac, ai ka pretenduar se flokët filluan t’i rriteshin.

Brenda dy muajsh, Ruby është shprehur se të dashurit të saj i janë rritur flokët. Më tej, 30 vjeçarja ka thënë se ajo ka 10 vite që e pi urinën e saj për të përmirësuar gjendjen e lëkurës.

Ju mund të pëlqeni dhe këto