Mamaja shkonte në universitetin e djalit t’i gjente nuse, policia merr vendimin drastik ndaj saj

Një nënë ka qenë shumë e shqetësuar për të ardhmen e tij, saqë ka filluar të shkojë përditë në universitetin e tij dhe i tregonte foton e tij vajzave të ndryshme, me qëllim që t’i gjente një grua.

Kjo histori e pazakontë ka ndodhur në një nga Universitetet e Merilendit, ku djali i saj ishte student. Kështu, nëna ndalonte çdo vajzë që i pëlqente për djalin dhe i sugjeronte asaj që të dilte në një takim me të.

Nena

Por 50 vjeçarja ka shqetësuar shumë studentë, të cilët kanë njoftuar policinë e qytetit në SHBA dhe ndaj saj janë marrë masa drastike.

Pasi u ankuan se ndiheshin të pasigurt nga kjo grua, policia ka publikuar një njoftim duke i sugjeruar studentëve që të ruhen prej saj, ku bashkangjitur ka vendosur një foto të gruas.

Ju mund të pëlqeni dhe këto