Leu fytyrën me jashtëqitjen e vet, 37 vjeçari bën deklaratën shokuese

Një burrë 37 vjeçar nga Australia, ka bërë xhiron e rrjetit, pasi publikoi një foto ku tregoi se kishte lyer fytyrën me jashtëqitjen e tij.

Atlas Talisman e ka bërë këtë veprim që t’i rikthejë “vlerat” të pasmeve të meshkujve, pasi  ai mendon se ato kanë kohë që stigmatizohen. Talisman mendon se të pasmet e meshkujve kanë rënë pre e turpërimit social për shkak të homofobikëve.

Për këtë arsye, Atlas, bëri një maskë fytyre me jashtëqitjen e tij dhe publikoi një video në rrjetet sociale me fytyrën e lyer, për të treguar se kjo pjesë e trupit dhe materialet që ajo prodhon, nuk kanë asgjë për turp.

Megjithatë, shumë ndjekës e kanë quajtur të sëmurë mendor 37 vjeçarin dhe e kanë ofenduar rëndë në komente.

Ju mund të pëlqeni dhe këto